Το στοίχημα είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να βγάλετε χρήματα από το ενδιαφέρον σας για τον αθλητισμό ενώ μπορεί να κάνει και την παρακολούθηση ενός αγώνα πολύ πιο απολαυστική και να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Πρόκειται όμως για ένα «χόμπι» το οποίο θα πρέπει πάντα να είναι υπό έλεγχο. Όταν παίζεις στοίχημα λοιπόν αυτό που πρέπει να αποφεύγεις πάση θυσία είναι να τζογάρεις. Τα πονταρίσματα σου θα πρέπει να γίνονται πάντα με ρεαλιστικές προσδοκίες και φυσικά μετά από πολλή μελέτη τόσο του κουπονιού όσο και όλων των παιχνιδιών και των ομάδων σε αυτό.

Το παρολί είναι ένας τρόπος στοιχηματισμού που πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη ακόμη και με μικρά πονταρίσματα σχετικά εύκολα. Με άλλα λόγια, είναι μία από τις αγαπημένες επιλογές των τζογαδόρων, αυτών δηλαδή που ρίχνουν μια φευγαλέα ματιά στα προγνωστικά στοιχήματος σε ένα site ή εφημερίδα και ποντάρουν κυνηγώντας απίθανα αποτελέσματα, μετατρέποντας πολλές φορές το στοίχημα σε ρουλέτα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι κάτω από ΠΟΛΥ ειδικές συνθήκες το παρολί δεν μπορεί να είναι κι ένας καλός τρόπος πονταρίσματος.

Τι ακριβώς είναι το παρολί;

Λέγοντας παρολί εννοούμε το ποντάρισμα σε πολλά διαφορετικά γεγονότα τα οποία και αλληλοσυνδέονται. Για να το κάνουμε «πιο λιανά», στο παρολί ποντάρεις στο αποτέλεσμα τριών και παραπάνω ματς ΜΑΖΙ. Τι σημαίνει το μαζί; Ότι για να κερδίσεις πρέπει να βγουν ΟΛΕΣ οι προβλέψεις σου. Αν πέσεις έξω έστω και σε μία, τότε χάνεις το ποντάρισμα σου. Γιατί να παίξει όμως κάποιο σε ένα τέτοιο παιχνίδι τύπου «όλα ή τίποτα»; Η απάντηση είναι απλή: τα κέρδη μπορεί να είναι πολύ μεγάλα.

Πως υπολογίζονται τα κέρδη στο παρολί;

Στο παρολί οι αποδόσεις του κάθε γεγονότος στο οποίο ποντάρεις πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους και με το ποσό του στοιχήματος. Με απλά λόγια, αν παίξεις 5 Ευρώ σε τρία αποτελέσματα με απόδοση 1,5 το καθένα, η τελική σου απόδοση αν κερδίσεις θα είναι 1,51,51,5*5 = 16,875 δηλαδή μιλάμε για περίπου 12 Ευρώ κέρδος. Αν έπαιζες τα ίδια στοιχήματα μεμονωμένα θα έβγαζες στην ουσία 2,5 Ευρώ κέρδος ανά παιχνίδι, άρα 7,5 Ευρώ. Η διαφορά στα κέρδη όπως μπορείς να δεις είναι αρκετά μεγάλη και γι’ αυτό και πολύ παίκτες είναι υπέρ του παρολί, το οποίο είναι γνωστό και ως συνδυαστικό στοίχημα. Για να μην παιδεύεστε για όλα αυτά και είστε συνέχεια με ένα κομπιουτεράκι,ψάξτε site με προγνωστικά στοχήματος όπως αυτό για να μπορείτε να παίρνετε προβλέψεις εύκολά και γρήγορα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το μεγάλο πλεονέκτημα του παρολί είναι προφανές και δεν είναι άλλο από τα κέρδη τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα από τα μονά και διπλά στοιχήματα. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι φυσικά το ρίσκο αφού αν δεν κερδίσεις όλες τις προβλέψεις σου δεν θα πάρεις τίποτα.

Παρολί και sites

Όπως είναι λογικό, τα διάφορα στοιχηματικά sites, όπως το Bet365, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο παρολί και πολλές φορές κάνουν και ειδικές προσφορές ή προσφέρουν ειδικές αποδόσεις και «παιχνίδια». Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι φυσικά το μεγάλο ρίσκο που ενέχει το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε οι πιθανότητες είναι τις περισσότερες φορές με το μέρος τους. Εδώ να σημειωθεί πως σε κάποια υπάρχουν και περιορισμοί όπως ας πούμε μία πρόβλεψη – αποτέλεσμα ή σκορ για παράδειγμα – ανά ματς. Όπως και να έχει, καλό είναι να κάνετε μία έρευνα αν σας ενδιαφέρει το παρολί και να βρείτε το site που θα παρέχει τους όρους και τις αποδόσεις που σας ταιριάζουν καλύτερα. Εννοείται ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα ψιλά γράμματα για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις!

Να παίξεις παρολί ή όχι;

Τα μονά και διπλά στοιχήματα είναι σίγουρα η πιο ασφαλής επιλογή και η καλύτερη για όσους δεν ασχολούνται «επαγγελματικά» με το στοίχημα. Από την άλλη, αν θέλετε να δοκιμάσετε να ανεβάσετε τον πήχη στο παιχνίδι και τα κέρδη σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές φορές το παρολί, απλά φροντίστε να μελετήσετε πολλά και καλά προγνωστικά γα στοίχημα ώστε το ποντάρισμα σας να είναι όσο το δυνατόν πιο σωστό!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το παρολί